INSPO: in the mood for BLACK...

Chocolate HEAVEN…

chocolate heaven

 

Forleden dag bagte jeg denne chokolade bombe (med inspiration fra denne opskrift) som tog mig med på en tur i himlen (jep så god er den)! Opskriften til denne billet er:

200 g mørk chokolade,  64%  elle 70%
200 g smør
250 g sukker
5 æg, let sammenpisket
2 spsk mel
1 tsk vanilje essens
En håndfuld Nødder (eller bær)

Smelt smørret i en gryde og tilsæt chokoladen. Rør rundt indtil chokoladen er smeltet. Tag gryden af varmen og rør sukker i.  Lad massen køle lidt af og tilsæt æggene lidt ad gangen  (vigtigt at massen er kølet lidt af da vi ikke ønsker at have ‘scrambled eggs’ i blandingen haha). Vend nu mel, nødder (eller bær) og vanilje essens i.
Bag kagen i ca. 20-25 min  ved 180 grader varmluft. Vent endelig ikke til kagen er helt gennembagt idet det er meningen at den skal være underbagt da det er dette der giver den en cremet gooey smag!

Nydes med is!

Knus A


I baked this cake the other day and it took me to heaven (yep that’s how good it is)! The recipe to get this ticket is as follows:

200g dark chocolate, 64% or 70 %
200g butter
250 g of caster sugar
5 eggs, lightly beaten
2 tablespoons of flour
1 teaspoon of vanilla essence
A handful of nuts (or berries)

Melt the butter in a saucepan and add the chocolate. Stir until the chocolate is melted. Remove the mixture from the heat and stir in the sugar. Let the mixture cool slightly and add the eggs one at a time (it is important that the mass is cooled slightly to avoid ‘scrambled eggs’ in the mix haha). Lastly ad in the flour, nuts (berries) and vanilla essence. Bake the cake for about 20-25 minutes ( or so) at 180 ° C hot air. The cake is meant to be under-baked, as it is this that gives the cake a creamy gooey taste!

Enjoy it with ice cream!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPO: in the mood for BLACK...