Happy three years of blogging to me…

dsc_0155

Og så blev HumbleA 3 år gammel. WOW!

Da jeg først startede bloggen var jeg ret bekymret for hvad folk i min omgangskreds ville tænke om mig – der er desværre en hvis stereotype omkring bloggere. Det har ikke været nemt – og jeg er da også blevet drillet af folk der ikke ved bedre. Jeg er har været fuldtidsstuderende på universitetet på samme tid med bloggen og det har på ingen måde været nemt. Det har krævet høj disciplin at ligge noget op tre gange om ugen, præcis kl 17 –  Uge efter uge, år efter år.

Jeg har nu ca. 300 følgere på Instagram, 71 på facebook og så har jeg en håndfuld faste læsere her på bloggen.
Det lyder ikke af meget efter 3 år, og jeg er ikke sky for at sige at jeg på det sidste har overvejet at stoppe, da jeg følte at der ikke var “fremgang”…

Men hver gang jeg får de tanker husker jeg på hvor GLAD jeg bliver af at lave de her små opslag til jer, jeg husker på at 300 MENNESKER på Instagram faktisk er RIGTIG meget og jeg husker at der er JER! – Mine faste følgere som jeg kan se klikker ind på bloggen HVER tirsdag, torsdag og søndag bare for at læse hvad lille mig har at sige.

Det gør mig varm om hjertet!
TAK for DIG! TAK fordi du gider at læse med! TAK for støtten!  TAK TAK TAK <3

Jeg fortsætter så længe der bare er én der gider at læse med!

Kærlighed til jer

A


And then HumbleA was three years old.. WOW!
When I first started the blog I remember being very concerned about what others would think about me since there is a certain stereotype connected with being a blogger. It has not been easy, and I must admit that I have been teased by people who don’t know better. I have managed keeping the blog updated despite being a fulltime student at uni, and it has not been a piece of cake.
It has demanded a high amount of discipline from my side to post something on the blog three times a week at precisely 5PM week after week, year after year.

I now have 300 friends on Instagram, 71 on facebook and a handful of loyal friends that  click on the link and reads the posts that I write here on the blog.

It might not sound as much, and I am not shy to admit that I have considered quitting because I have not been able to see any ‘progress’..

But every time I think like that, I make sure to remind myself how HAPPY it makes me to create content for you guys, I remind myself that 300 PEOPLE on Instagram are ALOT and i remind myself that there is YOU – who check in on the vlof every tuesday thursday and sunday just to see what little me has to say.

And that makes my heart melt.
THANK YOU for YOU! THANK YOU for reading! THANK YOU for the support! THANK YOU THANK YOU THANK YOU!

I will keep blogging even if there is only one person who wants to read along!

Much love from
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matching...