UNIVERSITY days...

TRIPLE Chocolate Cookies

Skærmbillede 2015-04-27 kl. 18.04.56

Triple Chocolate Cookies (12 portioner)

Jeg bagte fornyligt de her lækre “Triple Chocolate Cookies” (denne opskrift) og måtte simpelthen dele opskriften med jer!

Det du skal bruge er:

200g Smør

300g Sukker

1 Stort æg

275g Mel

75g Kakao

3 STORE chokoladebarer (hvid, mælk and mørk)

Lidt mælk

1 Knips salt

1 tsk Vanilje essens

3 tsk bagepulver

 

Trin 1: Kom bagepapir på to store bageplader, og forvarm ovnen på 200 °C.

 

Trin 2: Kom smør, og sukker ned i en stor skål, og rør godt indtil det bliver dejligt luftigt.

 

Trin 3: Knæk ægget, og vanilje essensen i og rør lidt mere

 

Trin 4: Du er nu klar til at tilføje dine tørre ingredienser: mel (behøver ikke at blive sigtet), bagepulver,  kakao, knips salt og dine chokoladebarer knækket i fine firkanter (gerne lidt store så man kan smage dem).

 

Trin 5: Din dej kan godt virke lidt tør på nuværende tidspunkt hvilket let kan blive fikset med lidt mælk så blandingen igen bliver blød og lækker.

 

Trin 6: Form dejen til tolv kugler, og placer dem med jævne mellemrum på de to bageplader.

 

Trin 7: Pop chokoladekugler ind i ovnen i omtrent 10 minutter. De vil virke lidt underbagt men der er ingen grund til bekymring idet de efter køling vil blive stivere, og hermed klar til at tilfredsstille dit indre Cookie Monster!

 

Trin 8: Nydes med et glas mælk eller en lækker kaffe <3

Knus A


 

Triple Chocolate Cookies (Makes 12)

What you will need:

200g unsalted butter

300g sugar

1 large egg

275g flour

75g cocoa powder

3 BIG bars of chocolate (white, milk and dark)

A splash of milk

A little pinch of salt

1 Teaspoon of vanilla essence

3 Teaspoons baking powder

 

Step 1: Line two trays with baking paper and pre-heat the oven to 200 °C.

 

Step 2: Add room your room temperature butter into a bowl and add in the sugar. Mix with a spoon or electric whisk until creamy.

 

Step 3: Add the egg and vanilla essence  and mix some more

 

Step 4: Add in your dry ingredients: Flour (no need to sift), baking powder, cocoa powder, pinch of salt and chocolate bars broken down into squares.

 

Step 5: At this point things might seem a little dry so add in a few drops of milk to combine the mixture into a softer dough like consistency.

 

Step 6: Scoop the mixture into 12 round balls and place them far apart on the lined tray.

 

Step 7: Pop the balls into the oven for 10 minutes. They will be super sloppy still when you remove them, but leave them to cool for around 30 minutes (if you can) and they will stiffen up ready to please your inner cookie monster!

 

Step 8: Enjoy with a cup of milk or coffee <3

Love A

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNIVERSITY days...